Tisdagen den 25:e februari 2020

VAD ÄR HÅROLOGI? 

  

HÅROLOGIKONCEPTET

Hårologi betyder lären om håret. Med kunskap har vi möjlighet att påverka hårets och hudens naturliga funktioner

Ett sunt hår er ett vackert hår. De flesta av Hårologis vårdande produkter verkar på djupet. där hårstråets livsviktiga struktur (cortex) finns. Samtidigt uppnås en välbalanserad hårbotten utan negativ påverkan på håret. Det centrala i Hårologi konceptet är den holistiska och individuella synen på människor. Denna insikt möjliggör förståelsen av sambandet mellan hår, hud och näring. 
Det är därfor kominationen av kosttillskott och individuellt anpassade produkter är essentiellt i vår strävan efter vackert hår.

Varför en Hårolog?
Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Hon/han har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hårologen studerar håret och hårbottnen och gör en hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar. De produkter du köper med dig hem blandar Hårologen med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som Hårologerna är ensamma om.

Du får specialistservice
Förutom hårtest och skräddarsydda produkter får du självklart också en proffsig klippning och styling. Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår – fråga din Hårolog!

 

Sök din hårolog idag.

Hårologi betyder läran om håret.
Hårologikonceptet är baserat på genuin kunskap, analys och miljövänliga, högkvalitativa produkter. Dessutom är alla våra hårvårdsprodukter tillverkade med största omsorg i Sverige.

 


För vidareutbildning och professionella produkter i salongen!

SVERIGES ENDA ÅTERFÖRSÄLJARE!

 

Den här sidan är under konstruktion, så vissa funktioner fungerar inte som de ska.