Fredagen den 22:e november 2019

Hårologi näringstillägg inte bara en ansiktslyftning

Hårologi har alltid stått för skönhetsvård såväl utifrån som inifrån. Lika viktig som rena produkter för yttre hårvård är den ”inre vården” genom högvärdiga näringstillägg, baserade på naturliga råvaror, anpassade till kroppens behov av näring för håret

Nu har Hårologi näringstillägg kommit i nya fräscha och funktionella förpackningar. Men det är inte bara fråga om en ren ansiktslyftning, produkterna har även genomgått en omfattande produktutveckling, vilket medfört följande förbättringar:


- Acerola Drink ersätter C-vitamin Drink. Acerola innehåller ett C-vitamin som kommer från acerola körsbär och är helt naturligt. Det vanliga sockret, sackaros, är ersatt med fruktsocker. Detta är hälsosammare och klart bättre för tänderna.


-Det finns ingen laktos i våra nya tabletter. Laktosen är annars en vanlig beståndsdel i tabletter, även läkemedel. Hårologi näringstillägg innehåller nu det sundare alternativet isomalt som är besläktat med maltsocker och inte utgör något problem för laktosintoleranta.


- De viktiga Multi Fiber tabletternahar förbättrats ytterligare. Fibrerna i tabletterna härstammar nu från majs. Denna fiber har en dokumenterad positiv effekt mot fetters skadeverkningar samt har en angenäm smak.


- Det viktiga järnhemoglobinet i A+D+E + Hemoglobin tabletterna kommer endast från utvald svensk blodråvara. Detta hemoglobin har blivit mycket eftertraktat på världsmarknaden på grund av sin omfattande hälsogaranti. Produkten är helt unik och tillverkas endast i Sverige.

Publicerad: 2010-02-21 22:02:30

Tipsa om nyheten


För vidareutbildning och professionella produkter i salongen!

SVERIGES ENDA ÅTERFÖRSÄLJARE!

 

Den här sidan är under konstruktion, så vissa funktioner fungerar inte som de ska.